top of page
Naomi Vonk Fotografie-161 2.jpg

Aanrader, krijg je geen spijt van!
Fantastische foto's. Heel blij met het resultaat. Naomi was erg op de achtergrond en rustig, super fijn en

professioneel.
Ik was een beetje 'bang' voor bloederige foto's of teveel naakt, maar Naomi wist precies de juiste hoeken te vinden waardoor de foto's mooi, oprecht en discreet zijn geworden. Nogmaals erg prettig om met haar te werken.
Niet geheel onbelangrijk zijn de foto's van sublieme kwaliteit.

Naomi Vonk Fotografie-189.jpg

Review vanuit mannelijk perspectief:
Tijdens de geboorte van onze eerste zoon hadden we een paar foto's die door de verloskundige waren gemaakt. Dit waren heftige en bloederige bevallingsfoto's. Hierdoor wilde ik niet persé een fotograaf bij de geboorte.
Op het laatste moment hebben we toch besloten om Naomi te bellen en ik heb er geen spijt van! Integendeel, het is super fijn om foto's te hebben van deze speciale gebeurtenis. De bevalling is super mooi in beeld gebracht en en foto's van de heftige momenten zijn zo bewerkt dat ze sereen overkomen. Daarnaast is Naomi een leuke dame die op de achtergrond haar werk doet en op de rustige momenten juist grappig en gezellig is.

Naomi Vonk Fotografie-81.jpg

Naomi heeft de geboorte van onze zoon prachtig vastgelegd. Tijdens mijn bevalling zat ik helemaal in mijn zogenoemde 'bubbel', waardoor ik de bevalling alleen in grote lijnen heb meegekregen. Door de mooie foto's die Naomi van de bevalling heeft gemaakt, herinner ik mij meer van de bevalling. De bevalling is zo mooi vastgelegd, dat ik de foto's zelfs aan anderen heb kunnen laten zien.

Naomi was tijdens de bevalling op een fijne, rustige manier op de achtergrond aanwezig, waardoor ik het idee had dat er een vriendin bij de bevalling was.

Naomi Vonk Fotografie-150.jpg

Leuke spontane fotografe die haar vak verstaat en professionele plaatjes schiet. Je heb niet in de gaten dat ze er is en toch ook weer wel. De geboorte en “new born” shoot van onze dochter precies weergegeven in beelden. Zeker een aanrader!!!

Naomi Vonk Fotografie-15.jpg
Naomi Vonk Fotografie-40.jpg

waauuw!  echt heeeeel bijzonder dit 

Heel trots rn Blij dat ik het toch gedaan heb. Echt mooi aandenken zo En voel mij heel erg vrouw, Zo mooi.

 Dankjewel Naomi echt!! 

bottom of page