Geboorte Fotografie

Veel mensen huren een fotograaf in voor hun bruiloft, zwangerschap of een verjaardag maar waarom niet voor de geboorte van je kind? Een geboorte is net als al het andere een belangrijk moment uit je leven, waarschijnlijk wel het meest bijzondere en

belangrijkstemoment uit je leven!

Iedere bevalling is weer uniek en mooi. Bevallingen gaan vooral gepaard met veel emoties. Uit ervaring weet ik dat de vermoeidheid en inspanning ervoor zorgen dat je veel rondom de bevalling en geboorte niet (helemaal) meekrijgt. Hoe mooi is het dan als ik die emoties vastleg? Zelf heb ik vier kinderen mogen krijgen. Bij mij ben je verzekerd van een fotograaf, die weet wat jij meemaakt en die ervaring heeft om alle gebeurtenissen rondom je bevalling vast te leggen voor later. Zo kunnen jullie je volledig richten op de geboorte van jullie kindje.

 

KENNISMAKINGSGESPREK

De eerste stap hebben jullie al genomen door de moeite te nemen om op dit deel van mijn site te kijken. Een volgende stap zou zijn dat jullie vrijblijvend langskomen voor een kennismakingsgesprek of dat wij bellen. Hierin kan ik jullie precies uitleggen hoe ik te werk ga en wat jullie allemaal kunnen verwachten. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat jullie het vertrouwen in mij hebben als persoon en fotograaf.

 

WERKWIJZE

Vanaf week 38-42 van de zwangerschap sta ik 24/7 voor jullie klaar. Zodra de weeën beginnen nemen jullie gelijk contact met mij op. Vanaf 4/5 cm zal ik erbij zijn. Dit kan thuis of in het ziekenhuis zijn. ​ Ik leg alle momenten en details vanaf een afstand vast. Eventueel ook met broertjes en zusjes. Ik zal na de geboorte max 2 uurtjes blijven. Jullie ontvangen binnen een paar dagen dagen een preview van een aantal foto’s als jullie dit wensen. Binnen 4 weken ontvangen jullie de hele reportage. Beide ontvang je digitaal via We-Transfer. De meeste foto’s zullen in zwart-wit zijn maar tegenwoordig werk ik steeds meer met kleur. 

Een fotosessie plannen?

Stuur me gerust een bericht met je vragen of vul direct het contactformulier in om samen iets in te plannen!