top of page

Hip en Hout

Bijgewerkt op: 20 aug. 2020

 


Mijn naam is Milou Fransen 23 jaar jong, samen met Michel en een zoontje van 1,5 met de naam Luca.

Wij wonen al 4 jaar samen in Boxmeer en hebben recent ons 2e huis samen gekocht in Boxmeer.

Het kantoor van Hip en Hout zit aan ons huis zodat ik kan werken op de dagen dat Luca thuis is als hij slaapt.


Het begin van Hip en hout

Ik had al een webshop Loutas fotosieraden en verkocht toen de blokken van Hip en Hout in die webshop.

Mij werd toen gevraagd of ik de shop wilde overnemen omdat de oud eigenaresse er niet meer mee door wilde. Hip en hout bestond toen een half jaar. Ik vond het concept erg leuk en heb hip en hout nu in de 2 jaar dat ik eigenaresse laten uitgroeien tot een breed en persoonlijk assortiment.


Waarom Hip en hout

<