top of page

Moonbaby Naturals

Bijgewerkt op: 20 aug. 2020


Hoi! Ik ben Lu Lu (24), eigenaresse van Moonbaby Naturals, mama van een lieve dochter (17 maanden) en samenwonend met mijn vriend in Den Haag.  Als ik niet bezig ben met Moonbaby kan je me vinden op de bank met een boek, buiten of op de yogamat.


Het begin van Moonbaby Toen ik zwanger was heb ik mezelf voorgenomen om alle verzorgingsproducten voor mijn dochtertje zelf te gaan maken, dus niks te kopen bij een winkel. Ik ben toen veel research gaan doen, boeken over planten gaan lezen en uiteindelijk ingrediënten gaan bestellen en aan het mixen en matchen geslagen. Ik vond het toen zó leuk dat ik dacht: Ik wil dit gaan verkopen en delen met andere ouders! Tevens kwam er ineens een lading aan inspiratie naar boven bij mij, en visualiseerde ik al een hele lijn aan producten voor me. Uiteraard zijn we daar hard mee bezig. Patience!


Waarom Moonbaby naturals

De naam van mijn dochter betekent Maan, vandaar de naam Moonbaby. De oorspronkelijke producten zijn natuurlijk voor haar bedoelt, zij is de original Moonbaby, haha! Ook ben ik, net als veel anderen, heel erg gefascineerd door de maan.


Inspiratie