top of page

Lansinoh

Bijgewerkt op: 28 dec. 2020

Mijn naam is Sylvia Thirion, vroedvrouw, 38 jaar en samen met mijn man en 3 kids woon ik naast Oostende, vlak bij de Belgische Noordzee. Ik vind het heerlijk om daar 3x/week te gaan rennen na een drukke werkdag . Mama zijn in combinatie met een drukke job is een flinke uitdaging die we graag aangaan en waarin ik heel veel voldoening krijg.

Het begin van Lansinoh

12 jaar werkte ik als vroedvrouw in een ziekenhuis in Oostende, dat gekend is voor de onderwaterbevallingen. Ook werkte ik als lactatiekundige en had ik een eigen zelfstandige praktijk. 2 jaar geleden waren de producten van Lansinoh, waar ikzelf als professionele heel graag mee werkte, weinig gekend en daar wilde ik graag wat aan doen! Zo contacteerde ik Lansinoh en stelde voor om als ambassadrice de producten voor te stellen in andere materniteiten en bij verloskundige praktijken. Heerlijk om dagelijks deze missie te volbrengen en zo jonge mama’s aan toffe borstvoedingsproducten te helpen ! Waarom Lansinoh?

Lansinoh is de merknaam die komt van Lan-Sin-Oh. « Lan » staat voor Lanoline, ons gekendste product tegen tepelkloven, « Sin » is Latijn voor « zonder » en « Oh » is het chemische symbool voor Alcohol. Het betekent dus : Lanoline zonder alcohol, die erg veilig en hypoallergeen is voor moeder en baby. Ik koos heel bewust om voor Lansinoh te werken omdat ons merk betaalbare en vrouwelijke producten heeft, zodat borstvoeding als een fijne periode kan beleefd worden !