Verzenden en Retourneren

LEVERTIJDEN

Wij streven ernaar je bestelling binnen 2 (werk)dagen te versturen, echter dit kan uitlopen naar 5 (werk) dagen, mocht het artikel voor een bepaalde datum nodig zijn, geeft dit dan duidelijk aan ons door of vraag vooraf of dit uberhaupt haalbaar is.

VERZENDKOSTEN

Wij verzenden alle bestellingen met PostNL, als je pakketje door de brievenbus heen past dan rekenen we € 3,95 mocht het pakket toch groter zijn dan bedragen de verzendkosten € 6,95, alle bestellingen worden met Track & Trace verzonden! Zodat wij ten alle tijden uw pakketje kunnen traceren.

Mocht een pakket niet zijn aangekomen neemt u dan eerst contact op met ons zodat wij een onderzoek kunnen starten.

 

RETOURNEREN

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (of 4,50 voor een brievenbuspakket), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u (voor het retour zenden) contact met ons opnemen via houseofvonkies@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is!

Uitzondering gepersonaliseerde producten

Bij producten die u via deze webwinkel koopt welke op maat (volgens de door u ingevoerde specificatie) worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem indien het geen gepersonaliseerde product is natuurlijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met houseofvonkies@gmail.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product (deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (of circa 4,50 voor een brievenbuspakket)

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.  

 

GEGEVENS & RETOURADRES

House of Vonkies
Hoflaan 7
6824 BN  ARNHEM